Movement2
Bewogen Beweging

Movement2 heet zo, omdat we geloven in de organisatie als bewogen beweging. Samen, dus niet alleen, ambitieuze ontwikkelingen waarmaken.

Onze begeleiding en ondersteuning hierbij heeft altijd een aantoonbaar, tastbaar en meetbaar resultaat als doel, op welk niveau jij ook je/jullie ontwikkeling nastreeft. Dus merkbaar en meetbaar verschil maken.

Dat realiseren we met zes professionals ondersteund door een aantal assistenten. Hieronder stellen we ons een-voor-een kort voor.

Guido Wuner Wewengkang

Guido Wüner Wewengkang

Guido werkt met “next level” leiders, teams en organisaties. Samen vindt hij steeds (vernieuwende) inzichten voor werknemers, leiders en klanten, en transformeert deze praktisch tot een hogere klant- en medewerkers-beleving.

Binnen Movement2 begeleidt hij als coach en adviseur, 

organisaties, teams, leiders en ondernemers. 

 

Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring als ondernemer/DGA, executive coach, positieve psychologie therapeut, organisatie- en leiderschapscoach en is post-HBO docent op het gebied van management, strategie en NIMA.

 

Hij woont in Breda en is vader van drie zoons. Guido is te bereiken via 06-53412443.

 

ElenaMalkova

Elena Malkova

Elena is overtuigd dat mensen, het human capital, een van de belangrijkste elementen is in het bereiken van duurzaam succes door elke organisatie. Professionele en gemotiveerde medewerkers, verbonden met de bedrijfsvisie en aangestuurd door betrokken, bekwaam en bewogen leiderschap, dat is wat het verschil maakt in een snel veranderende wereld. 

Binnen Movement2 is zij actief als coach, trainer en resultant op het gebied van talent- en teamontwikkelingsstrategieën op elk niveau van de organisatie. Zij combineert haar grote kennis als Gedrag en Mind expert met meer dan 25 jaar succesvolle ervaring in internationaal management en commercie.

 

Ze woont afwisselend in Den Haag en Woerden met haar partner Henk en samen hebben ze vier volwassen kinderen. Elena is te bereiken via 06-30335210.

 

BenjaminHeij

Benjamin Heij

Benjamin draagt uit dat wanneer je individuele drijfveren en de bedoeling van de organisatie met elkaar in lijn brengt, het resultaat is dat de mensen uit eigen bewogenheid de organisatie in beweging zetten. Het samen ontdekken en benutten van die drive, bij het management, binnen de teams, het opruimen van belemmeringen en het versterken van interactie, dat is waar hij het liefst bij ondersteunt. 

Binnen Movement2 is hij actief als coach en consultant voor organisaties, teams en individuele leiders. Hij bouwt op vijftien jaar managementervaring en acht jaar ervaring als (HR-)adviseur en organisatie- en leiderschapscoach.

 

Hij is getrouwd met Aulia, zorgt voor een bonusdochter en woont in en werkt vanuit Amsterdam. Benjamin is te bereiken via 06-21402392.

Unknown-3

Paul Verveen

Paul gelooft in en staat voor het belang van moeiteloos veranderen. Hij draagt graag bij aan en gaat voor de transitie van mens en organisatie van transactioneel gericht naar interactioneel gericht werken.

Binnen Movement2 is Paul actief als mentor, coach, partner en opleider. Hij begeleidt coaches (en regelmatig ook onze klanten) op hun reis naar een meer op bewogen bewegen gerichte invulling van hun bestaan. Hij is kennis partner op het gebied van concept, programma- en productontwikkeling met meer dan dertig jaar ervaring in dit vak als ondernemer/DGA, psycholoog, bedrijfskundige, executive coach, schrijver en organisatie-ontwikkelaar.

Hij is getrouwd met Nana, (stief)vader van drie zoons, opa van vijf en hij woont in Breda. Paul is te bereiken via 06-54683459.

Unknown-4

Jasper van Waes

Jasper staat voor onbevangen regie, voor toekomstbeelden door nieuw vertrouwen, en voor het samenbrengen van visie, verhaal, verbinding en vertrouwen. Hij gaat voor het samen bepalen van nieuwe koersen waarin bewogen beweging een resultante is.

Binnen Movement2 (bege)leidt hij klanten en samenwerkende coaches en is hij verantwoordelijk voor de Movement2 formule. Hij combineert tien jaar ervaring in het bedrijfsleven met tien jaar ervaring in het coach en consultancy vak.

Hij is getrouwd met Sanneke, vader van drie jonge kinderen, en woont in Dinteloord in West-Brabant. Jasper is te bereiken via 06-51751322.

Fieke Raaijmakers

Fieke is een betrokken, ervaren en pro-actieve Personal Assistent die goed en snel kan schakelen tussen onze klanten en Movement2.

Naast haar baan als Executive Assistant bij NIBC Bank N.V. is zij één dag in de week haar eigen bedrijf ViAFieke begonnen, waar zij ondersteunende diensten als Virtueel Assistant (VA) aanbiedt. 

Binnen Movement2 is zij de VA van Jasper en kun je bij haar terecht voor het plannen van afspraken en voor de ondersteuning van onze klant en interne programma’s.

Ze woont in Den Haag met haar partner Sander. Fieke is te bereiken via 06-28516472.

Geïnteresseerd om ook
Movement2 Associate Coach te worden?

Samenwerkingspartners

Onze secretariële en IT support betrekken we al jaren naar tevredenheid bij Foliero Office Support. Sandra en Rick helpen onze klanten en ons vaak en goed bij programma’s en (IT) systemen.